Lasersko graviranje omogoča izdelavo lepih in inovativnih izdelkov. Graviramo na vse vrste lesa in tudi na druge materiale . Lesenim izdelkom z gravuro dvignemo dodano vrednost!

Za dogovor nas pokličite na 040 395 951 ali nam pišite na modra.delavnica@gmail.com ali se oglasite pri nas, vsak delovnik med 9. in 15. uro (prej pokličite na omenjeno telefonsko številko). Nahajamo se v rumeni stavbi zraven gasilskega doma Fram, na Turnerjevi ulici 107, 2313 Fram.

Vse po meri uporabnika – gravirano in izrezano!

Od manjših obeskov za ključe, promocijskih obeskov, promocijskih darilc, škatlic raznih dimenzij, unikatnih lesenih ali pleksi plaket in medalj, poslovnih daril, podstavkov, slik, lesenih posod, do večjih daril ob obletnicah, logotipov za podjetja ter velikih črk in napisov.

Največja velikost izdelka je 900 x 600 mm, razrez pa je možen do debeline 8 mm.

Možni materiali za lasersko graviranje: vse vrste lesa, pleksi steklo, naravno usnje, umetno usnje, steklo, karton aluminij, nerjaveče jeklo.
Možni materiali za lasersko rezanje: vezane plošče (les), pleksi, usnje, papir, karton

KAKO DO VAŠEGA IZDELKA:

MOŽNOST 1: Model/izdelek lahko v celoti pripravite sami (v kolikor ste domači s CAD programiranjem – računalniško podprtim 2D oz. 3D konstruiranjem). V tem primeru pošljete ali prinesete na ključku datoteke oblike zapisa .dxf ali .ai in mi vam željeno izdelamo. Računamo stroške časa obratovanja stroja in material, v kolikor je naš. Okvirne

MOŽNOST 2: Izdelek, kot ste si ga zamislili, oblikujemo in izdelamo mi. Pri tem vam glede vaše ideje tudi svetujemo, pomagamo in povemo, kaj je možno in kaj ne, načeloma pa poskušamo v celoti upoštevati vaše želje. Računamo našo storitev priprave/oblikovanja/izrisa izdelka in stroške obratovanja stroja (ki so všteti v končno ceno izdelka) ter material, v kolikor je naš.

Cene storitev in materiale, s katerimi lahko delamo, najdete v CENIKU