Hitro najdi vsebino – skoči na:

Spletna Modra delavnica (e-Modra delavnica) je rezultat Korona virusa, ko smo zaprli fizično Modro delavnico v Framu. Prinaša vzpodbude in izzive za eksperimentiranje in ustvarjanje otrok.

Naroči se na naš YouTube kanal:

O učenju:

Preden skočimo v svet izzivov in poskusov za otroke, je tukaj nekaj za starše, učitelje, vzgojitelje in na splošno za vse, ki učite in ki se radi učite: (NA VRH)

Izzivi tehnike in naravoslovja:

Prvi sklop “Izzivi tehnike in naravoslovje” omogoča širši pogled na določeno naravoslovno temo in poglobljeno razlago oz. ozadje poskusa. Videi z izzivi vabijo, da jih poskusite tudi sami doma. (NA VRH)

Spremljajte nas na:

NOVO iz Modre Delavnice!

Velika imena znanosti, tehnologije in inženirstva v KRATKIH, zanimivih in poučnih videih.

Naravoslovni poskusi doma:

Drugi sklop “Naravoslovni poskusi doma” ponuja izbor enostavnih, poučnih in zabavnih znanstvenih poskusov, ki jih lahko zlahka naredite kar doma. Materiale, ki so potrebni za izvedbo poskusov najdemo skoraj v vsakem domu. (NA VRH)

Razlagamo fiziko:

Tretji sklop “Razlagamo fiziko” vam prikaže in razloži fizikalne zakonitosti na zanimiv in RAZUMLJIV način. Fizika je povsod okrog nas, v naravi in tehniki, je zelo intuitivna in zato jo lahko razložimo na konkretnih primerih. Če ste za to, vam dokažemo, da fizika ni bav bav. (NA VRH)

Vaše podpore, da bomo lahko še naprej ustvarjali takšne vsebine, bomo zelo hvaležni! Podprite nas s prispevkom po vaših zmožnostih:

Privoščite si malo razvajanja – v spodnje okence vnesite vaš e-naslov in opomnimo vas, ko naložimo novo vsebino v e-Modro delavnico: