Spletna Modra delavnica (e-Modra delavnica) je rezultat Korona virusa, ko smo zaprli fizično Modro delavnico v Framu. Prinaša vzpodbude in izzive za eksperimentiranje in ustvarjanje otrok.

Naroči se na naš YouTube kanal:

Izzivi tehnike in naravoslovja:

Prvi sklop “Izzivi tehnike in naravoslovje” omogoča širši pogled na določeno naravoslovno temo in poglobljeno razlago oz. ozadje poskusa. Videi z izzivi vabijo, da jih poskusite tudi sami doma.

Spremljajte nas na:

Naravoslovni poskusi doma:

Drugi sklop “Naravoslovni poskusi doma” ponuja izbor enostavnih, poučnih in zabavnih znanstvenih poskusov, ki jih lahko zlahka naredite kar doma. Materiale, ki so potrebni za izvedbo poskusov najdemo skoraj v vsakem domu.

Vaše podpore, da bomo lahko še naprej ustvarjali takšne vsebine, bomo zelo hvaležni! Podprite nas s prispevkom po vaših zmožnostih:

Privoščite si malo razvajanja – v spodnje okence vnesite vaš e-naslov in opomnimo vas, ko naložimo novo vsebino v e-Modro delavnico:

NOVO! – Razlagamo fiziko:

Tretji sklop “Razlagamo fiziko” vam prikaže in razloži fizikalne zakonitosti na zanimiv in RAZUMLJIV način. Fizika je povsod okrog nas, v naravi in tehniki, je zelo intuitivna in zato jo lahko razložimo na konkretnih primerih. Če ste za to, vam dokažemo, da fizika ni bav bav.