V prijetnem prostoru Modre delavnice pripravimo tematsko obarvano animacijo. V osrednjo temo vpletemo tudi različne dejavnosti: družabne igre, plesi, petje, bansi, druženje in nekaj proste igre. Dejavnost vodita dva izkušena animatorja.

 

Možne teme rojstnodnevnih praznovanj:

 
1. Soba pobega (9+ let)

Otroci so postavljeni pred nalogo “pobega” iz sobe, ki zahteva predvsem iznajdljivost in skupinsko sodelovanje. Otroci skozi pobeg rešujejo zanimive uganke, ki jih na koncu pripeljejo do ključa ki odpira vrata iz sobe. Takšna rojstnodnevna zabava je idealna za vse, ki se radi zabavajo pri odkrivanju in reševanju nalog in ugank. Otroci se igrajo tudi igre, povezane s tematiko sobe pobega, ki jih vodi izkušen animator.

 

 


2. Peka pice (6+ let)

Otroci sami, v kuhinji Modre delavnice, naredijo in spečejo vsak svojo pico, ki jo potem tudi pojejo. Otroci izredno uživajo ob lastnem ustvarjanju zanimivih pic, ki jih ponavadi oblikujejo po svojih željah. Naučijo se zanimivih načinov zlaganja papirnatih prtičkov za dekoracijo.  Zraven tega se otroci igrajo različne igre, po lastni izbiri ali izbiri animatorja. Ves material za pice priskrbite vi.

 

 


3. Vulkani (6+ let)

Spoznajo delovanje vulkanov in podobnih naravnih pojavov. Na rojstnem dnevu sami izdelajo vulkan in spoznajo, kaj je potrebno, da takšen vulkan naredijo tudi sami doma.  V povezavi s temo se otroci igrajo razne igre in izdelujejo stvari.

 

 

 


4. Detektivi (7+ let)

Na praznovanju se otroci spremenijo v prave detektive. Izdelajo si detektivski pripomoček in gredo skozi vrsto “preizkusov” za detektivsko urjenje. Spoznajo preprosto tehniko za jemanje prstnih odtisov in tako lahko vzamejo prstni odtis vsem prijateljem.  Ob tem se z vodstvom izkušenega animatorja igrajo igre povezane s tematiko detektivov. Pustolovsko in zanimivo praznovanje!

 

 


5. Izdelaj nakit iz FIMO mase (7+ let)

Otroci spoznajo tehnike izdelovanja nakita iz fimo mase in sami izdelajo svoj nakit. Ta tema je primerna tako za dekleta kot tudi za fante. Dekleta si lahko izdelajo uhane, verižice, zapestnice in razne modne dodatke, medtem ko si lahko fantje izdelajo obeske z motivi njihovih superjunakov, zapestnice in podobne stvari. Zraven izdelovanja iz fimo mase se otroci igrajo tudi tematske igre, ki jih vodi izkušen animator.

 

 


6. Naredi Lego robota (8+ let)

Otroci se skozi sestavljanje robotov in avtomobilov iz Lego kock zabavajo in uživajo ter spoznajo razne mehanizme, ki so potrebni za dobro delovanje takšnih robotkov. Sestavljene stroje lahko tudi programirajo, tako da se premikajo in delajo določene naloge. Zraven igre z robotki se otroci igrajo tudi tematske igre, ki jih vodi izkušen animator.

 

 


7. Ali je kaj trden most? (8+ let)

Grajenje mostov z didaktičnim pripomočkom Zometool, ki omogoča gradnjo najrazličnejših struktur, od zgradb, stolpov, mostov, vrtavk, … Otroci zelo radi sestavljajo zgradbe in zgraditi dovolj trden most, da lahko prenese določeno težo,  je še posebej zanimiv izziv. Otroci se igrajo tudi igre, povezane s tematiko trdnosti in grajenja, ki jih vodi izkušen animator.

 

 

 


8. Lov na zaklad (7+ let)

Otroci se postavijo v kožo gusarjev oz. piratov, ki so nekoč pluli po morjih in iskali zaklade. Tako se tudi sami odpravijo iskati skrit zaklad. Pri iskanju morajo uporabiti vse svoje znanje, da lahko opravijo zahtevne naloge, ki jih čakajo na poti. Ob vsaki opravljeni nalogi dobijo namig za nadaljevanje poti. Ob tem se otroci igrajo tudi igre, povezane s tematiko lova na zaklad, ki jih vodi izkušen animator.

 

 


9Vitezi, princese (6+ let)

Otroci se z vodstvom izkušenega animatorja igrajo razne igre vlog, kjer je v ospredju igra vitezev in princesk, kjer vitezi (fantje) pomagajo princeskam (dekletom), da skupaj nekaj dosežejo oz. da rešijo določeno nalogo. Lahko tudi vitezi rešujejo princeske pred zlobnim zmajem, princeske pa jim pri tem pomagajo. Pri tej rojstnodnevni zabavi je veliko igre in zabave.

 

 

Hrano in pijačo, ki jo prinesete, otrokom postrežemo, poskrbimo za pihanje svečk in razrez torte.

Cena 2-urnega praznovanja: 95 EUR (priporočamo za 6. in 7. let)
Cena 3-urnega praznovanja: 110 EUR (priporočamo za 7 let in več)

Navedene cene so za skupino do 15 otrok!
Za vsakega naslednjega otroka se k osnovni ceni zaračuna dodatnih 5 EUR.
Primer: 3-urno praznovanje za skupino 18 otrok (110 + 5 + 5 + 5 = 125 EUR).

Za določitev termina praznovanja in ostalih podrobnosti, nas kontaktirajte na:

040 395 951 ali modra.delavnica@gmail.com

ali nas obiščite v Modri delavnici.