BREZPLAČNI Webinar: Uporaba umetne inteligence v šoli – izzivi in priložnosti

Webinar bo v četrtek, 8. junija 2023, od 14.00 do 14.45. Potrebne tehnične informacije boste prejeli po e-pošti.

Webinar je BREZPLAČEN

OBRAZEC ZA PRIJAVO na brezplačen spletinar se nahaja na povezavi na spodnjem gumbu

Umetna inteligenca je močno potrkala na naša vrata. Lani novembra j prišel v javnost Chat GPT, ki je razburkal domišljijo, navdušil in tudi prestrašil. Marsikje ga že učinkovito uporabljajo. Posebej v marketingu je našel prostor. Kaj pa v šolah. Neka učiteljica mi je rekla: Ne pokažite tega otrokom.
A otroci bodo to sami našli. Tako kot so našli FB, TikTok, SnapChat. A smo v šoli kaj naredili, da bi jih usmerili, da bi ta orodja koristno uporabljali pri delu. Ne! Kar svojo pot so ubrala ta orodja in otroci. Še bolj se to vidi pri mobilnih telefonih

Sedaj še imamo čas, da nekaj naredimo. Da umetno inteligenco uporabimo, da povečamo uspešnost in učinkovitost učenja, da si olajšamo svoje učiteljsko in ravnateljsko delo. Saj vemo, kako je: Stvari prepuščene sami sebi, se pogosto gibljejo od slabega na slabše. Webinar bo predstavil izzive in nekaj možnosti uporabe za učitelje in ravnatelje ter za delo v razredu.

Kaj boste spoznali na tem webinarju:

  • Kaj je umetna inteligenca, Chat GPT in podobna orodja?
  • Kje so glavni izzivi in morebitne težave?
  • Kako lahko izboljšamo učinkovitost pedagoškega in organizacijskega dela? Pripravi test in odgovori na mejl.
  • Kdo bo pisal seminarske naloge in eseje?
  • Kaj pomeni: Dobra vprašanja, dobri odgovori pri uporabi Chat GPT.
  • Iščemo ideje za učinkovito uporabo v razredu pri različnih predmetih, v šoli,…

Webinar izvaja : Danilo Kozoderc

Osem let izvaja delavnice za učitelje, vzgojitelje in starše. Zadnjih pet le izvajal tehniške dneve po šolah s temo Robotika in umetna inteligenca. Za učiteljske kolektive je izvedel več predavanj, med drugim tudi Izzivi uporabe UI v šoli.
V večjih slovenskih podjetjih je izvedel več usposabljanj z vsebinami: Graditev zaupanja, Prebudimo inovativnost, Vodenje in delegiranje, ….

Prijavni obrazec:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.