Program Abakus – za razvoj matematičnih in miselnih sposobnosti za otroke

Želite, da bo tudi vaš otrok suveren v matematiki, da bo znal hitro računati na pamet ter bo ob vsem tem razvijal še vztrajnost in koncentracijo? …samo pomislite, kolikokrat smo sami v situaciji, ko je potrebno nekaj na hitro izračunati, pa nismo dovolj suvereni, da ne bi za rezervo še posegli po kalkulatorju na mobitelu.

Imate priložnost, da vaš otrok osvoji računanje, razvije vztrajnost in koncentracijo ter finomotoriko. Za to vam bo kasneje hvaležen.

📣 Ne spreglejte VELIKE NAGRADNE IGRE! 📣

Če pravilno odgovorite, si lahko 3 lepe nagrade priborite ! 👇👇👇

Ob pričetku šolskega leta začenjamo tudi v Modri delavnici program na področju matematike za otroke od 6 do 12 let, ki je namenjen razvoju miselnih sposobnosti otrok in temelji na uporabi starodavnega japonskega računala abakusa

Delavnica oz. program bo potekal 2x tedensko po 45 minut in sicer vsak torek in četrtek v prostorih Modre delavnice (Turnerjeva ulica 107, 2313 Fram:

  • Začetna skupina: 16.30 do 17.15. Začnemo ob zapolnitvi sprijavami, predvidoma v začetku oktobra.

V primeru kakršnegakoli zaprtja izvajamo program na daljavo.


Ena stopnja traja 4 mesece – predvidoma 32 delavnic.
Cena celotne stopnje znaša 240 EUR.
Cena mesečnega obroka je 65 EUR.


V prvi stopnji dobi otrok začetni paket, ki stane 34,5 EUR (ta strošek ni vštet v ceni celotne stopnje):

  • Računalo … 12 EUR
  • Torbica za računalo … 5 EUR
  • Delovni zvezek … 17,5 EUR

PRIJAVA na program: https://forms.gle/RZiL28D8VXaUHD2T7
Prijavni obrazec:

Pišete lahko tudi na modra.delavnica@gmail.com ali pokličete 040 395 951.

Soroban abakus treningi za otroke pomenijo povezovanje leve in desne možganske poloble in predstavljajo: Intenziven možgansko vadbo, veliko vzpodbudo za vztrajnost in koncentracijo, razvoj miselnih sposobnosti.Redna vadba prispeva k miselnemu razvoju otroka in vodi tudi k boljšim učnim sposobnostim. Vadba z abakusom lahko pomaga otrokom z učnimi težavami, da preko boljše koncentracije in vztrajnosti izboljšajo učni uspeh. 

V azijskih državah, kjer otroci to veščino redno vadijo, so tudi najbolj uspešni v znanju matematike in na matematičnih tekmovanjih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.