Odločitev o poklicu in izbiri šole ter študija je za mlade zahtevna naloga.  Praktične izkušnje, ki jih nabirajo v krožkih, prostočasnih dejavnostih, prostovoljnem delu, počitniškemu delu ali pa ustvarjanju doma, so temelj dobrih poklicnih odločitev. Smo preko konkretnega dela mladi prepoznavajo in hkrati oblikujejo svoje sposobnosti ter odkrivajo interese in predanost.

Predavanje o  karierni orientacije za starše in / ali učitelje – Sopotniki mladim na poklicni poti

Skozi predavanje udeleženci ob konkretnih zgodbah posameznikov spoznajo temljne smernice oblikovanja in izbire karierne poti za mlade. Udeleženci dobijo nekaj konkretnih usmeritev, kako podpirati in usmerjati mlade na njihovi karierni poti.

  • Trajanje predavanja: 1- 2 uri
  • Cena: 1 ura 150 EUR, 2 uri 290 EUR  +  DDV + potni stroški
  • Lokacija:  izvedba na šoli


Delavnice karierne orientacije za učence

Večina otrok s precej težav odkriva svojo karierno pot in najde primeren poklic zase. Otroci potrebujejo veliko vzpodbud in priložnosti, da njihova poklicna odločitev zori in dozori. Delavnica predstavi nekaj uspešnih poklicnih zgodb in usmeri mlade v odkrivanje lastnih sposobnosti ter interesov. Delavnica gradi na konkretnih osebnih izkušnjah, ki jih mladi vrednotijo. Osebno delao ter medsebojni pogovori prispevajo h konkretnim idejam za vsakega posameznika.

  • Trajanje delavnice: 2 uri
  • Za učence 8., 9. razreda ali dijake srednjih šol
  • Cena: 280 EUR + DDV + potni stroški

Pokličite 040 395 951 ali pišite modra.delavnica@gmail.com.