SOBOTNA DELAVNICA – SLIKANJE NA KAMNE IN STEKLO

KDAJ: V soboto 28.10. 2023 OD 9.00 – 12.00
CENA: Cena je 18 EUR. Za 2. in nadaljnje otroke iz iste družine je cena 12 EUR
Starost: 7 – 12 let
Lokacija: V Modri delavnici, Turnerjeva 107, 2313 Fram

Dobrodošli na ustvarjalni delavnici, kjer bomo skupaj raziskovali čarobni svet umetnosti! Delavnica je namenjena otrokom od 7 do 12 let, ki imajo radovedne roke in željo po ustvarjanju. Dan vseh svetih (1. november) je čas, ko se spominjamo naših umrlih in zato bomo ustvarjali nekaj posebnega – poslikali bomo kamne, ki jih boste lahko za prvi november položili na grobove. V tej delavnici pa bomo slikali tudi na steklo.

Udeleženci bodo izbrali kamne, ki jih bodo poslikali z obstojnimi vodoodpornimi barvami. Pripravili bomo tudi vzorčne slike, ki so primerne za nagrobne kamne. Poslikane kamne bodo tudi odnesli domov. Pri slikanju na steklo, se bodo učili različnih tehnik poslikave in pravilne uporabe kontur. Steklene izdelke bomo na koncu tudi zapekli, da ohranimo obstojnost barv. Izdelke prav tako odnesejo domov.Vsi potrebni materiali, vključno s kamni, barvami za poslikavo kamnov, barvami za steklo, čopiči, paletami in drugimi pripomočki, bodo zagotovljeni na delavnici. Otroci ne potrebujejo prinašati lastnih materialov.

Prosimo, da otroci nosijo ustrezna oblačila, saj se lahko z barvami umažejo. Seboj naj prinesejo tudi copate in malico po potrebi. Naša delavnica je priložnost za otroke, da razvijejo svojo umetniško nadarjenost, se naučijo novih veščin in obenem uživajo v ustvarjalnem procesu. Spodbujamo radovednost, domišljijo in izražanje skozi umetnost, kar bo zagotovo ustvarilo nepozabno izkušnjo za vse udeležence!

.

Spletna prijavnica na to sobotno delavnico:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.