Surfanje do poklica

Vabimo te, da se nam pridružiš na razburljivem usposabljanju, ki je posebej zasnovano za mlade med 18 in 30 letom. Če te zanima, kako izkoristiti moč spleta in skupinske dinamike pri načrtovanju svoje poklicne poti, smo tu, da ti pomagamo!

KDAJ: ob sredah 25.10.,  8.11.,15.11.  22.11. in 29. novembra  od 17.30 do 21.00

STAROST: 18 – 30 let

KJE:  na daljavo na ZOOM-u

CENA: BREZPLAČNO: Projekt financira Ministrstvo za digitalno preobrazbo

Kaj lahko pričakuješ:

  • Odkrivanje svojega poklicnega poslanstva: Skupaj bomo raziskali, kaj te navdušuje in kam želimo usmeriti svojo kariero.
  • Postavljanje strategije poklicnega uspeha: Naučili se bomo, kako postaviti cilje in kako stopati  proti tvojemu poklicnemu poslanstvu.
  • Načrtovanje izobraževalne poti: Kako preko možnosti na spletu priti do vrhunskega znanja na določenem poklicnem področju.

Kako bomo to dosegli:

  • Osebno raziskovanje: Razvijali bomo tvoje spretnosti in interese.
  • Skupinska interakcija: Sodelovali bomo z soudeleženci in si izmenjali mnenja ter povratne informacije, ki ti bodo pomagale pri tvoji rasti.
  • Uporaba spletnih orodij: Spoznavali bomo elektronske karijerne portfolije, umetno inteligenco za prepoznavanje tvoje poklicne identitete, družabna omrežja, kot so LinkedIn, Facebook, Pinterest in Instagram, za iskanje poklicnih priložnosti ter druge spletne aplikacije

Usposabljanje bo resnično prilagojeno tvojim potrebam in ciljem, hkrati pa bo zabavno in interaktivno. Ne zamudi priložnosti za razvoj svoje kariere!

Če si želiš pridobiti vrhunska znanja in odkriti priložnosti na spletu ter svojo poklicno pot dvigniti na novo raven, se nam pridruži!

Kako odkrivati poklicne cilje

Spletna prijavnica na to sklop delavnic:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.